28.3.2014

Viikon 13 parhaita

Tämä viikko oli niin tasapaksu ja jotenkin blaah, että olisi paljon helpompi kirjoittaa ne viikon ikävimmät jutut. Ärsyttävä kuudelta aamulla huutava fasaanikukko, ikävä yllätys matkatoimistolta, ankea työprojekti jne... Nyt, lenkin ja nacho-jauheliha-cheddar -mätön jälkeen alkaa jo mieli kirkastumaan. Illalla taidan salaa napata kakkuun tarkoitetusta suklaasta muutaman palan varmistamaan hyvän mielen.


Viikonlopuksi on tiedossa niin paljon mukavaa ohjelmaa, että kyllä siinä yksi harmaa viikko unohtuu. Tulossa niin vauvan tuoksua, nimpparikahvitteluja kuin konserttiakin.

Eikä se mennyt viikkokaan nyt niin kamala ollut etteikö jotain pientä hyvääkin...

Kävelylenkit ystävien kanssa. Viikonloppuna tein kaksi pitkää lenkkiä ystävien kanssa. Tuli vaihdettua kuulumiset ja reippailtua.

Retki. Pienikin maisemanvaihdos piristää. Vaikka vain lahden toiselle puolelle tehty eväsretki. Aurinkoa ja kevättä.

Puolilootus. Tämän viikon joogassa  huomasin, että syksyn  alussa vielä vähän hankala puolilootus istuma-asento sujuu nyt jo ilman ongelmia. Muutenkin tällä viikolla opin uutta ja pääsin harjoituksessa pikkuisen askeleen eteenpäin.

Kestävä kimppu. Kaksi viikkoa sitten ostamani neilikat ovat edelleen voimissaan. Eipä mennyt eurot niissä hukkaan kun vieläkin jaksavat ilahduttaa.

Kuumailmapallo. Tänään näin kävelylenkillä kuumailmapallon. Ne vain tuovat aina hymyn huulille. En tiedä miksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...