31.8.2014

Siivouspäivä

Valtakunnan virallinen siivouspäivä oli eilen, mutta meillä imuri on surissut tänä aamuna. Uuden arjen myötä myös siivousrutiinit hakevat paikkaansa. Mieluiten siivoan silloin kun olen yksin kotona, silloin kukaan ei ehdi sotkea samalla ja koti on edes muutaman minuutin järjestyksessä. Tuollaisia tilaisuuksia on normiarjessa kuitenkin harvoin tarjolla. Näin sunnuntaiaamuna puolet perheestä lähtee uimahallille, joten saattaapa olla että ajoitan jatkossakin siivoiluni tähän.


Siivousrintamalla on kesken myös vaatekaappien järjestäminen. Lasten kaapit on jo käyty läpi. Esikoiselta pienet pois ja isompaa tilalle, kuopukselta pienet pois ja esikoiselta yli jääneet vaatteet tilalle. Tällä hetkellä saan siirtää onneksi vaatteet suoraan esikoiselta kuopukselle ja rasittava välivarastointi on jäänyt pois. Kassikaupalla pientä vaatetta odottaa nyt lajittelijaansa, serkkupojalle, kirppikselle, UFFiin... Myös miehen vaatehyllyt käytiin kokonaisuudessaan läpi viikonloppuna. Vielä siis odottaisi se kivuliain projekti, omien vaatteiden läpikäynti. Viime aikoina suunta on ollut pahasti sisäänpäin, nyt pitäisi taas perata jotain poiskin.


Eilen olisi ollut oivallinen päivä pitää kirppispöytää siivouspäivän puitteissa, mutta lasten juoksukilpailut menivät edelle. Mitalit kaulassa kotimatkalla poikettiin kuitenkin erään kirppiksen pihamaalla olevien myyntipöytien kautta. Sieltä mukaan tarttui entistä enemmän siivottavaa.... täysi muovikassillinen legoja...

Kuvissa erään kirppisreissun tuunattu parin euron löytöni. Täysin patinoitunut hopeoitu vati kiinnitti huomioni lähinnä suloisten pulleiden pallojalkojensa takia. Kotona sovittelin vatia sinne tänne ja pohdiskelin putsatalo pinta vai nauttia ajan patinasta. Lopulta tulin tulokseen, että puhdas pinta istuu meille kuitenkin paremmin vaikka ajanpatinalla luonnetta olisikin. Hopeankiillotusaineella kevyt pyyhkäisy ja vati oli kuin uusi. Love it!

Loppuun pakollinen ennen - jälkeen kuva


PS. Muistathan osallistua arvontaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...