28.8.2014

Suunnitelmissa Legoland

Jep, ensi kesän matkakohde on lyöty lukkoon. Suunta otetaan kohti Tanskan maata ja Legolandia. Arvatkaapa, ketkä ovat jo ihan tulisilla hiilillä, että koska lähdetään....


Oikeasti ekan kerran Legolandista matkakohteena taidettiin puhua jo lasten ollessa vaippaikäisiä. Tanska on mieluinen ja tuttu kohde ja uskon Legolandin olevan elämys myös aikuisille. Nyt lapset alkavat olla otollisessa iässä, joten reissun suunnittelu käynnistyy N - Y - T NYT. Mies toki oli sitä mieltä, että kohkaan asiasta liian aikaisin. Hänen aikatauluillaan suunnittelu käynnistettäisiin matkaa edeltävänä iltana ;)


Talven aikana pitää selvitellä eri toteutusvaihtoehtoja matkalle: omalla autolla Suomesta asti, lennot Köpikseen ja auton vuokraus tai suorat lennot Billundiin. Ajankohta matkalle tulee olemaan kesäkuun alkupuoli, sillä silloin vältetään huvipuiston suurimmat ruuhkat. Paikanpäällä tullaan olemaan ainakin pari päivää, mutta matkan kokonaiskesto riippuu sitten mikä matkustusvaihtoehdoista valitaan. Mieluusti kiertelisin Tanskaa enemmänkin.

Kaikki kuvat : www.legoland.dk
Ajattelin tässä syksyn kuluessa kirjoitella tänne ylös kunkin vaihtoehdon plussat ja miinukset ja kerätä muutenkin ajatuksia, vinkkejä ja budjettia yms reissuun liittyvää. Jos teillä jollain jo on kokemuksia reissusta Legolandiin, kaikki otetaan mieluusti vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...