17.10.2015

Miniloma

Kyllä muutama extra vapaapäivä tekee kummia. Pidin torstain ja perjantain ylityövapaita, jotta sain viettää aikaa koko viikon lomailevan miesväkeni kanssa. Jo pari päivää irrottaa kummasti siitä normiarkihässäkästä. Olen viettänyt nyt jo sunnuntaita pari päivää ja vielä huomisenkin saa chillailla kotosalla.

Mitään sen kummallisempia lomasuunnitelmia meillä ei ollut. Esikoiselle olin luvannut lähteä kiipeilemään Skanssin Flowparkiin. Siellä olimmekin jo viime viikonloppuna. Oli muuten hauskaa. Poikanen meni edellä aikamoista vauhtia ja minä yritin pysyä perässä.

Torstaina lähdettiin extempore Heurekaan. Olen viimeksi ollut joskus kouluaikoina ja muistikuvissa paikka oli tosi mielenkiintoinen. Silloin se tosin tuntui ihan hirmu isolta paikalta. Mitenköhän tuntui tässä vuosien kuluessa kutistuneen?? Koululainen oli paikasta ihan innoissaan, tutki ja kokeili kaikkea mitä tarjolla oli. Kuopus ei vielä saanut paikasta ihan kaikkea irti, mutta viihtyi silti hyvin. Onneksi lasten heurekan puolella oli pallonheittoa ja kuukävelyä tarjolla...

Tänään meillä on mieheni kanssa treffit Arttu Wiskarin kanssa. Lapset on viety yökylään ja konsertin jälkeen kaapista kaivetaan esiin juustot, keksit ja punaviini :)

Rentoa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...