13.12.2015

DIY : Joulukoristeet
Joulun odotukseen kuuluu mulla aina myös käsillä tekeminen. Joskus isompia projekteja, joskus pieniä askarteluja. Haluaisin tehdä enemmänkin, mutta tällä hetkellä aika on rajallista. Tänä vuonna askartelut ovat rajoittuneet niihin muutamaan joulukorttiin. Suunnitelmissa olisi edelleen ainakin sytykeruusujen ja kynttilöiden teko.

Nämä kuusenkoristeet tein itseasiassa viime vuonna kerhotädeille lahjaksi. Valkoista massaa, piparkakkumuotti ja leimasimet. Siinä tarvitut välineet. Nopeaa ja helppoa, siinä tämän homman avainsanat.

Kaulin massan ohueksi levyksi ja otin pyöreällä muotilla pallot irti. Sukkapuikolla reikä ja leimasimilla kuviot ja tekstit. Taisin jossain käyttää pitsiliinan reunaakin kuvioimiseen. Olisi ehkä kannattanut jättää lavy vähän paksummaksi, sillä nyt osa koristeistä käpristyi reunasta. Tai olisi pitänyt laittaa kuivumisen ajaksi paino päälle.


Tänä vuonna kerhotädit saavat pienet muistamiset suoraan kaupanhyllyltä. Pientä ja poiskulutettavaa, joka ei jää kaappeja täyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...