16.12.2015

Joulun tuoksua ja makuja


Glögi ei ole juurikaan kuulunut mun jouluuni. Kunnes ymmärsin, että värillä on väliä. Punainen glögi ei ole mun mieleeni, mutta vaalea onkin ihan toinen juttu. Tosin senkin suhteen olen aika kranttu. Ei saa olla liikaa mausteita, ei mitään ihme makuyhdistelmiä ja alkoholillisista en välitä lainkaan.

Parhainta on Opaliinan itsekeittämä glögi. Paikallisista omenoista puristettua mehua ja jouluisia mausteita mm. tähtianista, kanelia, inkivääriä. On nyt jo monena jouluna kuulunut mun ostoslistalle. Valitettavasti tämä glögi taitaa olla saatavilla vain Herkku- ja lahja Murenasta Salossa. 

Nyt ostin kokeiluun Salon ruokarenkaan kautta Bornemannin mehustamon glögiä. Saapa nähdä onki siitä Opaliinan glögin kilpailijaksi.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Iina ihanasta postauksestas <3 Me jäämme Opaliinassa jännittämään miten meidän glögimme pärjää vertailussa. Lämmintä ja herkullista joulua Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvinhän teidän glöginne pärjäsi ja pitää edelleen oman kärkipaikkansa :) Siinä on juuri sopivasti makua ja mausteita. Ensi joulua taas odotellessa...

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...