2.7.2016

Iloa tuottavia loma-ajatuksia





Tällä viikolla eteeni tuli alla oleva teksti:

"Usein karsimme kiireessä juuri niistä asioista, jotka tuottavat meille hyviä tunteita: Kun on paljon tekemistä, jatkamme velvollisuuksien suorittamista, sen sijaan että lähtisimme tekemään jotain, mikä tuottaa meille iloa."

Kolahti ja kovaa. Näinhän olin toiminut koko kevään. Suorittanut ja suorittanut väsymykseen asti. Työntänyt syrjään kaiken iloa tuottavan. Puskenut eteenpäin härkäpäisellä otteella.

Niinpä olenkin viime viikolla keskittynyt tekemään nimenomaan iloa minulle tuottavia asioita. Ahminut kirjahyllyssä keväästä asti odottaneita romaaneja, nukkunut hävyttömän myöhäiseen ja torkkunut vielä vähän päälle. Aloittanut yhden isomman tuunausprojektin. Leiponut suolaista ja makeaa. Siivonnut kaappeja antaumuksella ja käynyt lasten kanssa iltatorilla niitä myymässä. Korkannut Tammisaaren ja Fiskarsin kesän. Löhönnyt aurinkotuolissa ja maistellut mansikoita. Heittänyt talviturkin Sahajärven rantaan. Suunnitellut tulevia reissuja ja unelmoinut matkoista maailmalle. Tanssinut olohuoneessa 90-luvun hittien tahtiin ja katselut Game of Thrones viimeisimmän kauden maratonina läpi. Miettinyt maailman menoa ja omia haaveita.

Juuri nyt katselen ikkunasta takapihalla vesipyssyillä toisiaan jahtaavia nakupellejä. Se jos mikä tuottaa iloa ♥

2 kommenttia:

  1. Kylläpä kuumotti poskiani kun luin tuon tekstin.. Itsekin nimittäin syyllistyn, osittain jopa huomaamattani juuri tuollaiseen toimintaan. Ehdotomasti käyttäytymismalli josta pitää päästä eroon! Uppoutuminen hyvän kirjan pariin kotisohvalle suklaan kera tekisi juuri nyt terää, mutta heti sitä tulee mieleen miljoona ja yksi asiaa jotka pitäisi hoitaa sitä ennen pois alta. Rentoutuminenkin on taitolaji, onneksi lapsia ja heidän touhuja katsellessa sentään osaa heittäytyä itsekin hetkeen. Vesipyssyleikit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rentoutuminen on todellakin taitolaji ja sen helposti unohtaa kun kotona on aina jotain puuhattavaa; siivousta, ruuanlaittoa, pyykkäämistä. Välillä pitää ottaa vähän rennommin, antaa pyykkivuorten kasvaa ja nauttia muiden äitien tekemästä ruuasta :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...