14.5.2012

Luomukassi

Viime viikolla hain toisen tilaukseni luomupiiristä. Testailen vähän eri tuotepaketteja, joita luomupiiristä voi tilailla. Tällä kertaa juureksia ja jauhoja. Juurespaketissa oli kaalia, perunoita, porkkanoita, punajuuria ja pari lanttua. Jauhopaketissa vehnä- ja hiivaleipäjauhoja sekä vehnälesettä. Otin ensimmäisessäkin tilauksessa juureksia ja ne olivat tosi hyviä. Marketissa luomujuurekset ovat usein jo valmiiksi nahistuneita tai ne on pakattu valmiisiin pakkauksiin.

En muuten voi ymmärtää sitä, että luomuhedelmät - ja vihannekset pakataan erillispakkauksiin. Marketissa, jota käytän on esim. luomuomenat pakattu 3-4 kappaleen paketteihin. Usein niistä joku on saanut kolhua tai on muuten mennyt huonoksi ja silloinhan jää koko paketti ostamatta... lisää pakkausmateriaalia ja suurempi hävikki, siinä meni taas se ekologisuus...

Näistä luomupiirin juureksista kulutettiin puolet jo viikonloppuna. Tykätään kovasti uunijuureksista. Kaikki vaan paloitellaan ja päälle öljyä, hunajaa ja mausteita. Tunti uunissa ja se on siinä. Helppoa ja hyvää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...