23.5.2012

Wow -efekti!

Minä ostan nykyään aika paljon netin kautta. Tykkään selata tuotteita rauhassa ja vertailla hintoja. Kaupoissa kiertely ei taas innosta ja aika vähän siihen on edes mahdollisuuksia. Olen tilannut sekä kotimaisista että ulkomaisista nettikaupoista ja kaikki on sujunut tähän mennessä hyvin.

Tällä viikolla koin sellaisen wow -efektin, että pakko jakaa se täällä. Tilasin maanantaina CDON.com verkkokaupasta tuotteita. Olen tilannut heiltä monta kertaa ja aina tuotteet ovat tulleet tosi nopeasti. Nyt maanantaina tilaamani kirja oli tiistaina postilaatikossa! Alle 22 tuntia tilauksesta... Oli jo pakko tarkistaa sähköpostista, että teinkö tilauksen varmasti vasta päivää ennen... Kiva yllätys, varsinkin kun kyseessä oli lahja miehelle ja tilasin sen omasta mielestäni aika viime tipassa. Nythän se olikin hyvissä ajoin :)


Onko sinulla jotain verkkokauppoja, joita voit suositella? Yksi ulkomaisista suosikeistani on kosmetiikkaa myyvä feelunique.com, jossa hinnat jo sisältävät postikulut ja toimitus on aina ollut nopeaa. Siellä esim. BareMineralsin tuotteet ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...