1.12.2013

Joulukuun ensimmäinen

Synkästä ja sateisesta ilmasta huolimatta meillä on herätty tähän sunnuntaihin jännittynein tunnelmin. Mitä sieltä kalenterin ensimmäisestä luukusta mahtaakaan löytyä?


Sain kuin sainkin itse kalenterin tehtyä. Mutta ihan helppo rasti se ei ollut. 2 x 24 luukkua pieniä yllätyksiä. Puuh, niiden etsimisessä oli jo työtä. Tietenkin olisin voinut sujauttaa kaikkiin pusseihin karkkia, mutta halusin erilaisia yllätyksiä. Lisäksi kuvittelin, että vaan marssin kauppaan sisälle ja ostan valkoisia pieniä paperipusseja. Marssin lopulta aika moneenkin enkä löytänyt ainuttakaan, zero. En edes ruskeita, jotka olisin voinut hätäpäissäni kelpuuttaa. Niinpä yksi ilta taittelin ja teippasin pussukat itse. Pussit teippasin yläkerran aulan seinään. Ensin tein kaksi settiä, kummallekin pojalle omansa, mutta lopulta hauskin lopputulos oli kun teippasin kaikki 48 pussia samalle seinänpätkälle sikin sokin.


 .
Hyvää 1. adventtia Sinullekin!

2 kommenttia:

  1. Todella todella hieno ja erilainen joulukalenterin idea tämä! :) Vautsi! Mitähän kaikkea kivaa sisältä sitten löytyy.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sari! Sieltä ne yllätys kerrallaan paljastuu :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...