13.1.2014

Ihania säteitä

Perjantainen laatikostojen asennus sai aikaiseksi positiivisen ketjureaktion. Viikonlopun aikana järjestely jatkui monessakin eri pisteessä. Tuli järjestettyä niin vaatehuone kuin puunattua keittiökin. Kokemuksesta tiedän, että tällaiset hullut siivouspuuskat ovat harvinaisia, joten siitä oli otettava kaikki irti.

Täytyy mainita sekin, että lapset ovat löytäneet iPadiin jonkun kodinhoitopelin (?) missä siivotaan, tiskataan ja tehdään muita kotihommia. Peli on tällä hetkellä lasten suosikki ja nyt myös äidin suosikki, sillä sen ansiosta minulla on ollut kaksi tehokasta pikkuapuria myös "in real life". On järjestetty ja pyyhitty pölyjä. Kaikkeen tekemiseen on saanut helposti tarvittaessa apurin. Ja kokemuksesta tiedän, että tämäkin on harvinaista ja hyvin ohimenevää :)


Ei me sentään ihan koko viikonloppua ole siivottu. Eilen vietettiin vielä vähän kuopuksen synttäreitä kummien kanssa ja tänään oli pakko käydä pariinkin otteeseen ihmettelemässä ulkona tuota valoilmiötä. Kyllä se vaan niin piristää kun tuon keltaisen pallukan näkee pitkästä aikaa. Lunta meillä on juuri ja juuri se pari senttiä, mutta pulkat on kaivettu esiin ja yleisön vaatimuksesta kokosin tänään joululahjaksi saadun Stigan. Toivotaan, että saadaan se vielä lumillekin tänä talvena!
Aurinkoista pakkasviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...