1.1.2014

Uuden vuoden alku

Minun mielestäni joulun ja uuden vuoden väli saisi olla pidempi. Jotenkaan en koskaan ehdi orientoitumaan Uuden Vuoden juhlintaan, kun jouluakaan ei ole saatu kunnolla pakettiin. Nyt vuosi vaihtui kotona oman perheen kesken. Juhlamenu oli miesten toiveesta nakkisämpylöitä ja ranskalaisia. Lisäksi pieniä herkkuja illan elokuvan (Monsterit -yliopisto) seuraksi. Illan pimetessä käytiin vielä puistossa ihmettelemässä naapureiden kanssa raketteja ja leikkimässä vuoden viimeiset leikit. Pojille jätti-isot tähtisadetikut olivat hitti, raketteja meillä ei vielä osattu toivoakaan.

 

Alunperin vuosi oli tarkoitus aloittaa kylpyläkäynnillä, mutta joku tautipöpö hieman kiusaa meitä ja katsoimme parhaimmaksi jäädä varmuuden vuoksi kotiin. Niinpä olohuoneessa pauhaa tällä hetkellä Boom Kah - disco.

Tänään pinosin ja kasasin joulun takaisin laatikoihin, vain muutaman valosarjan jätin synkkyyttä torjumaan. Vaikka tänä vuonna koristeita oli todella maltillisesti, on ihanaa saada taas selkeyttä pinnoille ja tietyllä tavalla oma koti takaisin. Nyt voinkin aloittaa muutaman sisustusprojektin suunnittelun :)

Poikien valoshow

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...