19.1.2014

Lauantai-illan helpot

Joka lauantai-ilta se iskee. Hillitön halu syödä jotain pientä naposteltavaa. Jääkaapin ovi käy vartin välein, kun käyn varmistamassa olisiko sinne ilmestynyt jotain herkkua.

Tänä viikonloppuna herkku syntyi jämistä. Kaapin perältä löytyi puolikas pussi ruissipsejä. Niihin tein Kinuskikissan savuporo-ohjetta mukaellen mössön jääkaapin antimista. Savuporoa ei jääkaapista yllätys, yllätys löytynyt, mutta naudanpaistileikkelettä kylläkin. Kuopuksen synttäreiltä oli jäänyt leipomisista yli puolikas purkki maustamatonta tuorejuustoa. Lisäksi jääkaapista olevasta salaattisekoituksesta poimin rucolat ja tyhjensin yhden suolakurkkupurkin loput. Ja ai ai, että olivat hyviä. Nautinnon oikein kruunasi se, että mitään ei oltu hankittu tätä varten vaan herkku syntyi extempore purkin pohjia tyhjentäen.


Täytetyt ruissipsit

Ruissipsejä
maustamatonta tuorejuustoa
naudanpaistileikkelettä
rucolaa
suolakurkkua
ripaus pippuria

Leikkaa rucola, leikkele ja suolakurkut pieniksi kuutioiksi ja sekoita tuorejuustoon. Lisää ripaus pippuria. Täytä ruissipsit mössöllä. Nauti heti tai anna olla jonkin aikaa jääkaapissa, jotta sipsit vähän pehmenevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...