15.7.2015

Yksin kotona vol. 2

Meillä miehet pakkasivat jälleen kassinsa ja suuntasivat kohti Tammisaarta. Niinpä jo toista kertaa melkeinpä viikon sisään, vietän iltaa omassa parhaassa seurassani. Siinä missä viime kerta meni tehdessä kaikkea paheellista kuten sohvalla syömistä, olen tällä kertaa nauttinut omasta ajasta eri tavalla.

Tein tänään loppupäivän etätöitä kotoa käsin ja niinpä heti koneen kannen suljettuani aloitin nautinnollisen siivouksen. Eikä tämä ole mitenkään sarkastisesti sanottu, vaan nautin ihan oikeasti saadessani järjestää huoneita rauhassa. Lähes flowmainen tila. Parasta on, että käden jälki näkyy ainakin huomiseen asti.

Salaa pakkasin poikien huoneesta pari kassillista tavaraakin pois. Tuskin edes huomaavat, mutta jos olisin tehnyt sen heidän nähtensä niin juuri ne tavarat olisivat nousseet arvoon arvaamattomaan.

Nautinnollista oli myös laittaa ruokaa ajan kanssa. Eilen kommentoin ystäväni blogiin epäonnisesta sienireissusta, jonka saalis oli tyhjää täynnä. Eipä mennyt viittä minuuttia niin ovikello soi ja sain pussillisen kanttarelleja kotiovelle toimitettuna. Onnea on ihanat naapurit!

Meillä syödään todella vähän keittoja, koska mieheni saa syödä niitä työpaikallaan aivan tarpeekseen. Nytpä sain kokkailla mitä halusin ja niinpä tein elämäni ensimmäistä kertaa kanttarellikeittoa. Taidanpa tehdä joskus toistekin!


Nyt on huusholli kunnossa, iltalenkki juostu ja aika siirtyä totaalisen rentoutumisen puolelle sohvan nurkkaan.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa aivan luksukselta mun korvaani! Jospa mäkin joskus saisin siivota rauhassa... ;) Ihanan näköistä keittoa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luksusta se olikin. Tosin nyt mieli alkaa olla jo levoton ja kaivata melua ympärilleen. Onneksi kotijoukot jo kohta saapuvat :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...