4.9.2015

Merellinen Örö

Viime maanantain työpäivän vietin merellisissä tunnelmissa. Iso osa työtäni on erilaisten tapahtumien järjestäminen ja luontaisetuna sitä pääsee itsekin osalliseksi monenlaisista reissuista. Maanantain reissu oli ehdottomasti sieltä mukavimmasta päästä. Koko päivä saaristossa auringon paistaessa ja lämmittäessä.Kohteena meillä oli Örön saari, joka avautui tavallisille tallaajille vasta tämän vuoden alusta. Aiemmin se on ollut puolustusvoimien käytössä. Kasnäsistä meidät poimi kyytiin kaljaasi Inga, jonka tasaisessa kyydissä matkasimme Örötä kohden. Örö on kaunis saari ja ollut tänä kesänä todella suosittu kohde. Pieni satama on ollut täynnä päivä toisensa jälkeen. Nyt tunnelma oli rauhallinen eikä meidän lisäksi paikalla ollut kuin muutama muu. Saarella on ainutlaatuinen luonto ja sellaisia lajeja, joita ei muualta Suomesta löydy.  Kuulimme valittuja paloja saaren historiasta ja kävimme tutustumassa armeijan tykkeihin.Nähtävää olisi ollut enemmänkin, mutta pääpaino tällä reissulla oli kuitenkin vieraiden viihdyttämisellä. Täytyy ensi kesäksi suunnitella saareen ihan oma retki. Kasnäsistä Örösen pääsee myös yhteysaluksella ja saarella voi vaikka yöpyä. Ainakin kannattaa poiketa ravintolassa, jonka annokset todella veivät kielen mennessään.
2 kommenttia:

  1. Merimaisemat näyttää niin rentouttavilta.. Mun veli kävi armeijan Örössä ja 'lämmöllä' niitä aikoja aina muistelee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä maisemia olisi voinut katsoa vaikka kuinka kauan. Voi noita armeijamuisteloita... Arvaapa vaan mikä oli miespuolisten vieraiden lempipuheenaihe tuolla reissulla :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...