10.9.2015

Tapahtumien pyörteissä

Yhdelle ystävällä tokaisin pari päivää sitten, että jos selviän järjissäni seuraavat kaksi viikkoa niin hyvä...


Työhöni kuuluu yrityksemme tapahtumien järjestäminen ja tähän ja ensi viikkoon on mahdutettu yhteensä kahdeksan tapahtumaa. Niin monta palloa on välillä ollut ilmassa, että ihan hirvittää. Olenko muistanut vahvistaa sen ja tuon, roudannut oikeat kamat oikeaan paikkaan, muutos siellä ja toinen täällä, säädetään ja sävelletään. Maantieteellisesti tapahtumat ovat ympäri lounais-suomea, joten tässä on suhattu kuin taksikuski paikasta toiseen. 

Ja kuten tapana on, asiat kasaantuvat. Mun erikoispäivät vaativat myös muulta perheeltä joustoa ja erikoisjärjestelyjä kuljetusten suhteen. Ja mitä olisikaan tällainen viikko ilman yhtä korvatulehdusta. Lisäksi huomenna esikoinen täyttää tärkeät 7 vuotta ja sitä juhlitaan kymmenen pojankoltiaisen kanssa. Voin kertoa, että huomenna illalla seitsemän jälkeen tämä äiti nostaa jalat kohti kattoa ja henkäisee syvään.

Valitettavasti näissä kohdissa blogi joustaa eli kun muualla on kiirettä niin täällä on valitettavan hiljaista.  Ajatuksia ja ideoita olisi paljonkin, mutta tänne asti en ehdi niitä nyt tuottaa...

2 kommenttia:

  1. Huh, hengästyttää jo täälläkin :D Tsemppiä tapahtumiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 2/8 takana, huomisen jälkeen jo puolessa välissä....

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...