27.9.2015

Parasta just nyt...

Arki on tällä hetkellä täyttä, mutta onneksi mukana on paljon positiivisia hetkiä. Viime viikkoina minua on ilahduttanut erityisesti:


Sirkuskoulu. Syksyn harrastus kuopuksen kanssa. Akrobatiaa, tasapainoilua, hassuttelua, yhteistä aikaa. Tekisi hyvää varmasti jokaiselle kieriä lattialla kivenä tai tehdä norsupäälläseisontaa... Hauskaa se ainakin on.
Pimenevät illat. Kynttilät, takka, sohvan nurkassa peiton alla. Tarviiko muuta sanoa?
Herkkunäkkäri. Tämä resepti on varmasti suuri huijaus. Terveellistä ja sairaan hyvää. Onko mahdollista? Reseptiä seuraa myöhemmin.
Työhaasteet. Tällä hetkellä kiirettä, vastuuta, haasteita, yllättäviä tilanteita,  mutta kuitenkin niin mun juttua.
Jalkapallokauden päätös. Vihdoinkin kalenterista myös vähenee jotain. Kaksi vapaata iltaa viikkoon. Jei!
♥ Sadonkorjuu.  Meidän ihana uusi pakastin on pullollaan kesän makuja. Viimeksi on pakastettu puolukkaa ja tyrnejä talven varalle. Pienin poimija nukahti tyrnipuun alle nautiskellen auringon paisteesta.
Ystävät. Viidentoista vuoden tauon jälkeen istuttiin opiskelukavereiden kanssa saman pöydän ääreen. Ja kauan istuttiinkin. Vuosien aikana polut menneet eri suuntiin, perustettu perheitä, tehty työuria. Toisten kanssa pidetty enemmän ja toistan kanssa vähemmän yhteyksiä. Siitä kuitenkin jatkettiin mihin viimeksi jäätiin. Sovittiin, että seuraavaa tapaamista ei odoteta viittätoista vuotta.
Ystävät uudelleen. Viime viikonloppuna vietettiin ystävän 40-vuotisjuhlia. Tavattiin tuttuja ja ystäviä vuosien ja vuosien takaa. Niitä parhaita, jotka on ja pysyy.
♥  Ystävät vielä kolmannenkin kerran. Vietettiin vielä yhdet synttärikutsut. Ystäviä mieheni lapsuudesta. Neljän miesporukka tuplaantui ensin naisten myötä ja nyt heimo on kasvanut kahdeksan aikuisen ja yhdeksän lapsen laumaksi.
♥  Vauvantuoksu. Viime viikonlopun pienin vieras oli vain kaksi viikkoa vanha. Ihana, tuhiseva nyytti. Miten sitä olikaan unohtanut kuinka pieniä ne vastasyntyneet ovatkaan.
Jooga. Piiiiitkän tauon jälkeen. Lihakset tuli niin kipeäksi ja se oli ihanaa. Miksen saa tehtyä tätä kotona???
Sinkkonen. Käytiin ystävän kanssa kuuntelemassa kasvatusguru Sinkkosen luentoa. Hyvää puhujaa on ilo kuunnella oli aihe mikä hyvänsä. Hauska mies ja tärkeää asiaa kasvatuksesta, peleistä, säännöistä. Ensi viikolla mennään kuuntelemaan Alf Rehniä. Mielenkiinnolla odotan sitäkin...
Uudet juoksutossut. Näillä mä lennän. Hankin samalla uutta treenimotivaatiota parin topin ja uuden joogamaton muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...