30.1.2013

Koulutettu sushin tekijä

Viime viikolla oli se pitkään odottamani sushi-kurssi. Jo syksyllä hain kurssille, mutta paikat menivät heti. Onneksi kursseja järjestettiin lisää varasijoille jääneille.

Sushit ovat mulle varsin uusi tuttavuus, mutta se on ollut ihastusta alkumetreiltä saakka. Niinpä halu oppia tekemään näitä ihanuuksia ihan itse oli kova. Kurssi itsessään ei ollut mielestäni kovinkaan hyvä, mutta antoi kaipaamani vahvistuksen siitä, että osaan ja voin näitä herkkuja kotonakin tehdä.


Opettajalla oli mukanaan iso valikoima täytteitä ja näin oli helppo kokeilla myös uusia makuja. Mun suosikkeja täytteinä ovat kylmäsavulohi, surimipuikot, kurkku ja avocado. Tuotejuustot tuovat myös kivaa makua näihin.

Kurssilla tekemiäni susheja en pahemmin päässyt maistelemaan, sillä kuume alkoi nousta juuri kurssin aikana. Kuumeisena sushi on kyllä varmaan viimeisiä ruokia mitä suuhunsa laittaisi. No, mies kiitti sitäkin enemmän kun sai syödä yksin kaikki tuliaiset.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...