2.1.2013

Uuden vuoden kujeet

Meidän joulu oli nyt tässä. Eilen aamulla kärrättiin kuusi pihalle ja kaikki koristeet pois. Jopa jouluvalot, joiden olen usein antanut olla kauemmin. Joulusta muistuttaa enää piparkakkutalon rauniot.


Loppuvuodesta on ihanaa kaivaa esiin uusi kalenteri. Katsella sen tyhjiä sivuja ja miettiä mitä tuleekaan tapahtumaan. Suunnitella reissuja ja muita menoja. Alkaa sitten pikkuhiljaa täyttelemään sivuja ja lisämään menoja.


Isoin tiedossa oleva asia tälle vuodelle on, että viiden (!)  kotiäitivuoden jälkeen pitäisi palata syksyllä työelämään. En voi uskoa, että olen kohta ollut niin monta vuotta kotona. Aika on mennyt äkkiä, eikä kertaakaan ole ollut ikävä töihin. Muutos on iso koko perheelle ja se jännittää ja vähän pelottaakin. Töihin paluu tuo mukanaan niin paljon muutakin mietittävää, auton vaihtoa, hoitopaikkojen hakua jne.

Onneksi tiedossa on myös vähemmän stressaavia juttuja. Koko perheen loma, aikuisten viikonloppuloma, supertreenit, sushikurssi, kameran käyttökurssi jne. Kyllä sen kalenterin saa täytettyä ilman töitäkin...

Blogin puolella uusi vuosi jatkanee samaa linjaa kuin aikaisemmin. Sekalainen kattaus tuunausta, kokkailuja, kirppistelyjä, sisustusta ja mitä milloinkin elämässä on meneillään. Kameran käyttöä aion harjoitella ahkerammin ja se toivottavasti näkyy teille parempina kuvina. Mielelläni otan toiveita vastaan :)

1 kommentti:

  1. Mä rakastan uusia kalentereita niin paljon, että saatan vuoden aikana ostaa kaksikin kalenteria :D jos eka on ollut tylsä niin pitää osta aparempi uusi. Nyt toi on ollut niin kätevä että taidan sinnitellä sillä :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...