23.1.2013

Ostoslista vaatehankinnoille

Kun vaatekaappi on myllätty läpi ja eri asuja ja tyylejä mietitty oikein urakalla, alkoi tarvelistakin hahmottua aika selkeästi. Pukeutumisessa olen yleensä varsin mukavuudenhaluinen. Mikään ei saa puristaa tai kiristää ja olon pitää olla mukava. Ei niin että pitää miettiä miten istuu, onko helma liian lyhyt tai näkyykö jostain läpi.

Tarkoitushan koko projektilla oli järkevöittää vaatekaapin sisältöä. Hakea vaatteita, joita voi käyttää monipuolisesti yhdessä ja piristää sitten asusteilla. Muutamat jutut on aika selkeitä. Perusvärit mun kaapissa on ja tulee olemaan valkoinen, musta, harmaa ja beige. Niihin sitten maltilla yhdistellään muita värejä. Kirkkaat värit tulen kuitenkin jatkossa jättämään kauppaan. Romanttiset hörhelöt ei oo lainkaan mua varten. Vaatteissa saa mielellään olla joku juju tai yksityiskohta, mutta ei liehukkeita tai röyhelöitä. Pitsikin on siinä rajoilla... Kuvioissa en oo viihtynyt koskaan eli jätetään nekin suosiolla muille.

Jatkossa olisi tarkoitus käyttää vaatteiden hankintaan vähän enemmän ajatusta. Katsoa ennen ostamista materiaalilappua ja miettiä minkä kanssa vaatetta yhdistetään. Tulla toimeen vähän vähemmällä, mutta laadukkaammalla. Hankkia vaatteita, joiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Asusteilla voi sitten kikkailla enemmän. Koska en ole ennenkään ollut mikään muodin huipulla ratsastaja niin tämän ei pitäisi olla mikään iso haaste.
Yllä olevassa kuvissa on sellaiset pitää hankkia vaatteet. Pari ohutta neuletta itseasiassa jo hankinkin alennusmyynneistä.  Lisäksi farkkupuoli kaipaa totaalista uudistamista. Kaapista ei taida löytyä parhaillaan yksiäkään siistejä farkkuja. Listalla olisi vaaleat ja tummat skinnyfarkut ja tavalliset farkut. Lisäksi joku kiva farkkuhame kesää varten.

Ruskea nahka on tekemässä paluun mun kaappiin. Käytin joskus lukioaikana mun ruskean kiintiön ihan loppuun, mutta nyt huomaan taas sietäväni tai oikeastaan jopa tarvitsevani sitä. Saapikkaiden ja nilkkureiden hankinta saa tosin jäädä syksylle. Alevalikoimaa olen käynyt läpi, mutta koska mun on niin vaikea löytää jalkaani sopivia yksilöitä, odotan syksyn parempia valikoimia.
Ja sitten ihan perussettiä. Pitkähihaista ja hihatonta toppia, raitapaitaa ja asusteita. Nämä kaikki löytyy jonkinlaisina versioina kaapista jo nyt, mutta töitä varten pitää ostaa vähän paremmat versiot.

Tämä on tallainen järkevä ostoslista, jossa ei ole mitään unelmointia vaan pelkkää tarvetta. Laitetaan ne haaveet sitten erikseen omaan osioonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...