6.1.2013

Synttärijuhlintaa

Kuopus joutuu kärsimään siitä, että on syntynyt näin lähellä joulua. Herkkukiintiö on täynnä ja eikä suunnitteluihinkaan ehdi panostaa niin paljon kuin isoveljellä. Puhuttamattakaan siitä tuskasta keksiä joulun lahjavuorten jälkeen jotain järkeviä lahjatoiveita. Joka tavalla mennään siis pienemmällä kaavalla kuin isoveljen kanssa. Pieni syyllisyyden pistos tuntuu äidin rinnassa....


Sukulaiset kuitenkin kahvitetaan ja kakkua laitetaan pöytään. Nyt mentiin teemalla Angry birds.  Kakkuna sama kinuskikissan ohjeilla tehty kakku, jota tein isoveljen synttäreillä syksyllä. Mehevä suklaakakkupohja ja dajm-mascarpone-vadelma -täyte. Koristelu on tehty marsipaanilla ja lakumatolla. Lisäksi tein aina yhtä herkullisia päärynä-vuohenjuustoneliöitä, joihin ohje tulossa lähipäivinä.
Hellyyttävä yksityiskohta synttäreillä oli, että isoveli oli itse keksinyt ja suunnitellut ohjelmaa. Kaikki vieraat saivat onkia ja palkintona oli hänen koristelemiaan angry birds -lippuja. Angry birds -viirit on ladattu täältä. Sieltä löytyy vaikka mitä kivaa lastenjuhliin. Meillä vaan jostain syystä tulostin kieltäytyi tulostamasta mustaa, joten ei muuta kuin tussi käteen ja piirtämään puuttuvat osat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...