17.5.2013

Fish and chips

Olen täällä moneen otteeseen hehkuttanut Hellapoliisin keittokirjaa. Nyt se on saanut kovan luokan kilpailijan. Jokin aika sitten ostamani Pipsa Hurmerinnan Pipsan keittiössä on osoittautunut loistohankinnaksi. Olen kokeillut jo useampaa ohjetta ja kaikki ovat olleet ihan huippuja.

Siinä missä Hellapoliisin ohjeet ovat asteen arkisempia, Pipsan ohjeet ovat hitusen trendikkäämpiä, sellaisia "ei tule joka päivä vastaan"-ohjeita. Mutta kuitenkin tosi simppeleitä. Helposti kaupasta löydettäviä raaka-aineita ja suoraviivaisia ohjeita.


Tällä viikolla tein kirjasta bataattiranskalaisia. Ainoa vika ohjeessa oli, että ranskalaisia tuli aivan liian vähän. Me suorastaan ahmimme niitä. Ihana maku, helppo tehdä, näitä täytyy saada pian lisää... Ranskalaisten kaverina tällä kertaa hunajavoissa paistettua kuhaa.

Bataattiranskalaiset Pipsan tapaan


2 bataattia
oliiviöljyä
merisuolaa

Kuori ja suikaloi bataatit. Kuivaa talouspaperilla ja levitä pellille. Lisää päälle oliiviöljy ja kääntele bataattisuikaleita siinä. Paista 250 C n. 20-30 min, kunnes bataatit ovat pehmeitä ja hieman mustuneita päistä. Lisää suola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...