20.5.2013

Virkistävä viikonloppu

Viikonloppuna oli ohjelmassa pitkään odotettu tyttöporukkamme piknik-risteily. Viime keväänä teimme samanlaisen reissun ensimmäistä kertaa ja päätimme heti tehdä siitä perinteen. Skumppaa, hyvää ruokaa, paljon puhetta ja naurua. Ihanaa rentoutumista ja yhdessäoloa.


Nähdään tällä porukalla sen verran harvoin, että muutaman tunnin tapaamisella ei saada kuin päälimmäiset kuulumiset vaihdettua. Siksi päivän mittainen laivareissu yhdessä onkin todella kiva, siellä kun ei todellakaan ole muuta tekemistä kuin olla vaan ja vaihtaa kuulumisia.


Jotain sähellystä myös kuuluu yleensä aina matkaan. Tällä kertaa heti matkan alku tökkäsi. Kun neljästä ilmoittautuneesta yhdellä ei ollut henkkareita ja kahden muun henkkarit eivät täsmänneet ilmoittautumistietoihin, niin hymy meinasi hyytyä jo porteille. Matkaan kuitenkin päästiin ja hauskaa oli. Ensi vuotta jo odotellessa...


Sunnuntaina ohjelmassa oli palkintomatka. Lupasin esikoiselle torijätskit, kun hän oppii pyöräilemään ilman apupyöriä ja nyt palkinto lunastettiin. Sujuvasti pieni mies pyöräili reilun neljän kilometrin matkan ja äitikin sai oikein harppoa, että perässä pysyi. Kotiin päin tilattiin kuitenkin varmuuden vuoksi autokyyti.

Tänään olin vielä aamulla tunnin hieronnassa niin ei voi viikko enää mukavammin alkaa.
Ihanaa viikkoa myös sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...