24.5.2013

Huivihulluus

Kun keväällä kävin vaatekaappiani läpi, päätin harkita hankintojani tarkemmin ja sijoittaa enemmän laatuun ja aikaa kestäviin vaatteisiin. Kävin silloin myös asusteeni läpi ja huomasin siellä selviä puutteita. En ole ollut mikään kovin hyvä asusteiden käyttäjä, mutta siinä olen päättänyt parantaa.

Huivivalikoimani onkin viime aikoina kasvanut onnettomasta varsin käyttökelpoiseksi. Viime aikojen täydennykset ovat tulleet neliönmallisiin huiveihin, joita mulla ei aiemmin ollut lainkaan. Halpis puolelta mukaan pääsi H&M:n conscious-malliston huivi. Tässä taitaa olla kaikki mitä luettelin, että mun kaappiin ei enää tule. Vihreää, kuviollista, tekokuitua, loppuhuipennuksena vielä lähes neonkeltainen tehostereuna... Never say never. Tässä vaan oli sitä jotain ja itseasiassa olen käyttänyt huivia tosi paljon. Sillä saa helposti väriä muuten yksinkertaisiin asuihini. Huivissa on myös kivoja väripilkkuja, jotka saa esiin taittelemalla huivin eri tavalla. Yhdistyy sillä tavalla kivasti moneen asuun.

Scarves
Kuvat: H&M ja by Malene Birger
Laadukkaammalla puolella olen tehnyt sijoituksen by Malene Birgerin villahuiveihin. Ostin ensin yhden ja sitten vielä toisenkin uudenveroisena second handina. Rakkautta ensi silmäyksellä. Huivit ovat ihanan ohuita ja kevyitä, mutta silti 100 % villaa. Näiden tiedän pysyvän matkassani pitkään.  Yllättävää muuten oli, että nämä huivit sai edullisimmin Stokkan verkkokaupasta, vaikka missasin sekä -20% alen että toimitusmaksuttomuuden. Arvaa muuten harmittiko kun molemmat edut tulivat sähköpostilla muutama päivä tilauksen tekemisen jälkeen...

Täytyy tässä samalla kehua Stockmannin verkkokauppaa. Vaikka käyttöliittymä onkin kökkö moneen muuhun verrattuna, niin muuten homma toimi loistavasti. Tilaus saapui nopeasti ja tilatut tuotteet olivat paketissa hienosti paperiin käärittyinä. Siellä siis oikeasti joku on paketoinut meidän tilauksen omin pikkukätösin, eikä vaan paiskinut kamoja laatikkoon... Jouduin ottamaan yhteyttä myös asiakaspalveluun omien sekoilujen takia ja sain loistavaa palvelua. Sähköpostilla saa myös hyviä tarjouksia ja toimitusmaksuttomuuttakin on aika usein tarjolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...