19.8.2013

Enhän mä sitten enää ehdi...

Voi apua! Voisiko joku sanoa minulle, että maailma ei lopu kahden viikon kuluttua vaan minä menen vaan töihin. Palaan siihen arkeen, mitä tuhannet naiset pyörittää koko ajan? On meinaan sellaiset lopunajan fiilikset täällä. Ei siis negatiivisessa mielessä vaan siinä, että näköjään yritän nyt muutaman viikon aikana tehdä kaikki ne hommat, jotka on tähän asti saanut rauhassa olla tekemättä.


Nyt täytyy saada kaapit ojennukseen, ikkunat pestyä, valokuvat lajiteltua, lastenvaatteet oiottua, kaapinpääliset imuroitua, loppuvuoden ruokalistat tehtyä, synttärit suunniteltua. Juuri ja juuri olen pystynyt vastustamaan kiusausta kaivaa esille joululahjalistat. Ollaan eletty teemalla "Eihän sitä sitten kuitenkaan enää mitään ehdi kun on töissä".


Olisikohan aika rauhoittua ja nauttia vapaista (kirjoitin ensin, että "viimeisistä vapaista" ihan kuin olisin elinkautista menossa suorittamaan, oli pakko korjata). Onneksi tälle viikolle on sovittu monta kivaa tapaamista kavereiden kanssa ja varasinpa ajan hierontaankin (senkin kyllä ajatuksella, että parempi käyttää lahjakortti nyt kun ei tiedä ehtiikö myöhemmin ;))Mukavaa viikonalkua itse kullekin!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa viikon alkua sinullekin. Ole itsellesi armollinen! Oman aikansa se vie, että oppii hyväksymään "kaaoksen", mutta sitten kun siihen tottuu niin voi nauttia perjantai-illan rauhasta vaikka ei olisikaan siivottu :) Tsemppiä työhönpaluuseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Majak! Eiköhän se tästä suttaannu kunhan alkuun päästään :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...