12.8.2013

Sateista maanantaita

Olisi se ensimmäinen kouluviikko voinut hieman aurinkoisemmissakin merkeissä alkaa. Harmaata, harmaata ja harmaata. Se on näköjään tämän maanantain väri.


Meilläkin arki alkoi osittain kun mies palasi töihin. Minulla on vielä pari viikkoa lomaa. Sitten alkaa arki meillä kaikilla. Vihdoin ja viimein työkuvioni ovat selvillä, mutta mikään ei mennyt niinkuin suunnittelin ja aikamoisia kompromisseja jouduin tekemään. Viiden vuoden kotona suoritettu käytännön johtamis- ja organisointikurssi ei selvästikään ole työelämässä mikään meriitti.Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta en suostu katumaan yhtä ainoatakaan päivää, jonka olen lasteni kanssa kotona viettänyt. Kaikista päivistä olen nauttinut, vaikka eivät aina niin aurinkoisia ole olleetkaan. Ja ihan positiivisella mielellä olen töihinkin palaamassa. Mennyttä on turha surra, uudet kuviot tuovat uusia asioita mukanaan. Sain myös mahdollisuuden tehdä syksyn nelipäiväistä viikkoa ja viettää aina maanantaipäivät poikien kanssa kotona. Se on iso asia minulle.


Nyt nautin näistä vapaaviikoista ja aikatauluttomuudesta. Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä...

Ps. Kokeilin nyt näitä isompia pystykuvia. Minun silmääni on häirinnyt kun pystykuvat kulkevät eri linjassa, mutta ovatko pystykuvat nyt jo liian suuria... kommentteja kaipaisin :)

2 kommenttia:

  1. Pähkäilen ihan saman asian kanssa, enkä ole oikein löytänyt vastausta. Hyvältä näyttää täällä näinkin :)

    Tsemppiä teille syksyyn!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...