17.8.2013

Ihan pihalla

Tänä kesänä olemme viettäneet paljon aikaa pihalla. Saatu pihaprojektia eteenpäin iso harppaus. Isomman kuin olimme edes suunnitelleet. Olen tainnut jo ennenkin kertoa, että emme ole käyttäneet pihasuunnittelijaa vaan itse suunnitelleet palasen kerrallaan. Välillä ajatus on ollut enemmän kuin hukassa ja on tuntunut siltä, että tästä tulee ikuisuusprojekti. Matkan varrella suunnitelmat ovat pikkuhiljaa täsmentyneet ja tämän kesän jälkeen epämääräisen, suunnittelemattoman alueen pinta-ala on jo todella pieni.

Kuvissa yksi kulma pihastamme ennen ja jälkeen kuvineen. Koko takapihan oranssi metsämaa on saatu peittoon. Havualue erotettua selkeäksi omaksi alueekseen. Myös takana näkyvä iso kukkapenkki on reunustettu uudelleen. Kukkapenkki koki samalla aika ison laajennuksen ja jää nyt keskeneräisenä odottamaan ensi kevättä ja perennoiden jakoa.

Selkeyttä ja järjestystä. Nyt ensimmäistä kertaa pihamme näyttää meiltä!

Alue ennen muokkausta viime kesänä.
  2 kommenttia:

  1. Todella paljon siistimmän näköinen! Kyllä noi rajaukset selkeyttää linjoja. Samoja teemoja täälläkin, joten hauska katsoa muidenkin aikaansaannoksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eniten ilahduttaa se, että tuo loputon työmaa alkaa ensi kesänä jo päästää vähän helpommalla :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...