8.8.2013

Tyhjennystä

Jees, meillä on taas se aika vuodesta....


Komeroiden tyhjennystä, eteinen täynnä Ikean kasseja, tyhjiä hintalappuja. Jokavuotinen kirppisviikko meneillään. Kävin varaamassa pöydän pari päivää sitten ja olin varautunut ainakin parin viikon jonoon. Hups, pöydän saikin samantien. Onneksi mulla on tämä "kirppishyllysysteemi" ja sain projektin aloitettua suht kivuttomasti. Puolitoistasataa hintalappua kirjoitettu, enkä ole vielä juurikaan joutunut kaappeja koluamaan. Kertooko se sitten tehokkaasta systeemistä vai liiallisesta rojun määrästä, tiedä sitä sitten...


Jokatapauksessa voin kuitenkin suositella tätä mun systeemiä. Mulla on siis vaatehuoneessa hylly, jonne siirrän turhat ja kiertoon joutavat tavarat niiden tullessa vastaan muun siivouksen yhteydessä. Siellä ne on valmiina kirppikselle kun sen aika koittaa eivätkä vie tilaa muissa kaapeissa. Samaan hyllyyn varastoin niin tavarat, astiat, lelut kuin vaatteetkin. Kun hylly täyttyy on aika varata pöytä ja laittaa kamat kiertoon. Toimii!

Ilahduin, kun osa tavaroista lähti uuteen kotiin heti kun ne kassista sain ulos. Meille turha ja ylimääräinen jatkaa elämäänsä uusissa käsissä... Nyt pitää vaan itse pysyä poissa muiden kirppispöydistä etten kanna sieltä uutta tavaraa kotiin päin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...