25.9.2013

Made by Irene

Olen tainnut joskus vannoa, että asukuvia ei mun blogiin tule. No, poikkeus vahvistakoon säännön. Eikä tämä oikeastaan ole asukuva, tämä on neulekuva, ihastuskuva, jotain mikä nyt vaan oli pakko kuvata.

Viime perjantaina Lifestyle Outletin asiakasillasta en päässyt lähtemään tyhjin käsin. Mitään en tarvinnut ja ison kassin raahasin kotiin. Onneksi isoimman tilan kassissa vei tämä ihanainen alpakkaneule, johon menin ja ihastuin täysillä. Valitettavasti vaan kuvaajan lahjani ovat sen verran heikot, että neuleen ihanaa muhkeutta en kyennyt kuviin tuomaan. Mutta usko pois, muhkea on...

Neule oli mukana illan muotinäytöksessä ja varasti heti huomioni. Muhkea, lämmin, käsinneulottu, eettisesti tuotettu. Hinta oli 60%:n alesta huolimatta varsin korkea, mutta koska tämä oli yksi ainokainen kappale, en jäänyt miettimään sen pidemmäksi aikaa. Perustelin ostoksen itselleni palkkioksi monesta kodinhoitotuella kärvistellystä vuodesta. Ensimmäinen kunnon tili meinaan pompsahti tilille viime viikolla. Eiköhän sitä ole vähän oikeutta juhlistaakin. Uskon myös neuleen kulkevan mukanani vuosia. Ystäväni lisäksi sanoi minun pelastavan tällä ainakin yhden perulaisen käsityöläisen, joten kirjataan sekin perusteluksi ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...