6.9.2013

Se olis pitsaperjantai..
Perjantai! Ensimmäinen työviikko! Still alive!

Takana rankka, mutta mukava viikko. Tiistai-iltana, kun maattiin lasten kanssa olohuoneen lattialla toipumassa ensimmäisestä työ/päiväkotipäivästä, tuntui mahdottomalta selvitä arjesta. Olin niin, niin loppu. Päätä särki ja aivoissa surisivat kaikki uudet asiat. Taisi kuitenkin osittain olla jännityksen purkua, koska jo keskiviikkona huomasin, että eihän se elämä loppunutkaan ja iltaisinkin ehtii tehdä vaikka mitä...

Viikko meni kyllä todella nopeasti. Poikien päiväkoteilu alkoi hienosti. Ihan ilman kyyneleitä ei selvitty, mutta pojat ovat kuitenkin viihtyneet hyvin, nauttineet kavereiden kanssa leikkimisestä ja uusista leluista ja leikeistä. On ollut temppuratoja ja metsäretkiä, paljon uusia juttuja.

Myös itselläni työt alkoivat mukavasti. Vaikka ensimmäinen päivä oli raskas ja uutta asiaa tuli valtavasti, pääsin jo loppuviikosta mukavasti kiinni oikeisiin töihin. Toki häiriköin muita jatkuvasti kysymyksilläni ja tarvitsen paljon vierihoitoa, mutta alkuun on päästy. Teen ensimmäistä kertaa töitä tiimissä ja olen tykännyt kovasti. Ennen olen aina tehnyt yksinäisen suden hommia, vastannut yksin jostain asiasta ilman läheistä työkavereita.

Raskaan viikon jälkeen palkitsimme itsemme pitsaperjantailla. Edessä viikonloppu ilman sen kummempia suunnitelmia. Seuraava työpäivä vasta tiistaina, se tuntuu olevan niin kaukana. Nyt massut täynnä on hyvä heittää vapaalle.

Rentouttavaa viikonloppua myös sinulle!

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla että lähtenyt mukavasti liikkeelle uusi arki. Kyllä se totuttelua vaatii, mutta siitä selviää ;)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...