7.2.2015

Hemmotteluviikonloppu


Tämä viikonloppu on mennyt hemmottelun ja totaalisen rentoutumisen merkeissä. Saimme vihdoin aikaiseksi käyttää laatikon pohjalla säilötyn lahjakortin Naantalin Kylpylään. Pidensin viikonloppua pitämällä perjantaina lomapäivän. Aamupäivällä vein lapset mummilaan yökylään ja kävin hierojalla. Miehen päästyä töistä otimme suunnan kohti Naantalia. Yllätykseksemme huoneemme upgreidattiin ja saimme viettää minilomamme hulppeassa kaksikerroksisessa huoneistossa. Enpä ole ennen niin hienossa hotellihuoneessa ollutkaan, huoneistosta löytyi kaikki minikeittiöstä saunaan. Ei hullumpi aloitus pienelle irtiotolle arkeen.


Iltapäivä menikin leppoisissa merkeissä kylpien, uiden ja saunoen.Yksi asia, jota tältä minilomalta erityisesti odotimme, oli illallinen kylpylän Thai Garden -ravintolassa. Olemme olleet siellä aiemminkin, joten tiesimme saavamme herkullista ruokaa. Ravintola onnistui kuitenkin ylittämään jälleen odotuksemme. Kauniisti asetellut annokset ja mieletön makumaailma veivät Aasian tunnelmiin. Itse söin alkuruuaksi kampasimpukoita ja pääruuaksi lohta. Molemmat todella herkullisia annoksia. Polttava chilikastike oli omassa kupissaan, joten annoksen tulisuutta sai helposti itse säädettyä. Mieheni annoksessa pekoniin käärityt kampasimpukat veivät kielen mennessään. Jos siis yhtään pidät thaimaalaisen ruuan mausta, suosittelen pistäytymään täällä. Et voi pettyä...


Liekö sitten ollut osansa rentouttavalla päiväohjelmalla vai ruuan kanssa nautitulla viinillä, niin uni tuli aikaisin. Tosin ainainen ongelmani hotellien tyynyjen kanssa valvotti minua hetken. Niin lättänää tyynyä ei olekaan, joka olisi omaan makuuni sopiva. Pitää varmaan ottaa oma tyyny kainaloon kun lähden seuraavaksi reissuun.

Hotelli yöpymisissä yksi parhaista hetkistä on ehdottomasti aamupala. Pitkään nukuttujen yöunien jälkeen saa suunnata valmiiksi katettuun pöytään. Runsas valikoima kaikkea herkullista, tuoreita hedelmiä, lämmintä leipää. Aamupala, jolla pärjää pitkälle iltapäivään. Aamupalan päälle vielä uintia ja sauna. Kun vielä ennen kotiinlähtöä kävin kasvohoidossa, voin sanoa olevani nyt täydellisesti hemmoteltu.

Huomenna hyvää oloa jaetaan vielä ystävien kesken, sillä saamme pari perhettä vieraiksemme. Laskiaispullia ja lasten leikkiä, siitä on huominen päivä tehty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...