4.2.2015

Ilahduta bloggaajakaveria -haaste

Arkilove-blogin Miru heitti minua hyväntuulen haasteella. Haaste on lähtöisin Tipulassa -blogista. Haasteen jujuna on ilahduttaa bloggaajakavereita ja samalla jakaa ilahdutusta eteenpäin. Mirun sanoja lainaten "Eiköhän siis aleta ilahdutteleen blogimaailman ystäviä!"Säännöt ovat yksinkertaiset:

 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa.
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
 • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

Minä laitan haasteen eteenpäin Kirsille, Hiljaa hyvä tulee -blogiin. Haasteen saa myös napata tästä eteenpäin laitettavaksi!

3 kommenttia:

 1. Mahtavaa, kun lähdit mukaan - ilahdutus toimitetaan kotiosoitteeseen mahdollisimman pian ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, mukava näitä on toteuttaa :)

   Poista
 2. Kiitos Iina, palaan asiaan aamun valjetessa :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...