22.2.2015

Vihreää energiaa

Meidän keittiössä vihersmoothie kokeilut senkun jatkuvat. Kun ensimmäisen kynnyksen yli vihdoin pääsin, ovat jatkokokeilut olleet helpompia. Blenderiin on heitetty kaikenlaista. Työkaverin vinkki pakastetusta pinaatista oli ihan huippu ja se onkin nyt vakkari ainesosa näissä meidän vihreissä tehojuomissa. Huomattavasti smoothimpi vaihtoehto kuin se ensimmäinen parsakaalikokeilu.


Pinaatin lisäksi usein mukaan päätyy avokadoa, joka tekee rakenteesta todella pehmeän ja samettisen. Tällä kertaa kokeilin myös ensimmäistä kertaa laittaa mukaan kuivattua taatelia. On yksi mun suosikeista korvaamaan suklaanhimoa. Juomaan se toi mukanaan sopivasti makeutta.  

Tämä on mielestäni mukava ja helposti lähestyttävä vihersmoothie. Rakenne ja maku ovat pehmeitä, mikään maku ei hallitse liikaa ja makeuttakin on sen verran, että menee iltaherkusta. Ja mikä parasta, samalla tulee huomaamatta nautittua osa päivän vihreistä.


Tähän voisi lisätä mukaan myös vaikkapa mustikoita. Meillä tosin keittiömestari veti silloin ihan hillittömät itkupotkuraivarit, kun luvattu pirtelö ei ollutkaan vihreää.


3 kommenttia:

 1. Mä oon ihan koukussa avokadoihin tällä hetkellä - tuleekohan niihin kyllästymistä ollenkaan. Niin terveyspommilta kuulostaa ja näyttää tuo smoothie, jotta! :P Mitä siinä pinnalla on..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avokadot on niin ihania. Meillä menee puolet smoothieihin ja puolet suoraan leivänpäälle.

   Pinnalla on koristeena muutama hippunen raakasuklaata.

   Poista
  2. Mä laitan salaattiin ja myös leivän päälle - muulle perheelle ei vaan valitettavasti maistu :( No, äitille jää enemmän :P (p.s. ilahdutus kyllä tulee vielä, nyt on vaan pidellyt vähän hässäkkää ;) )

   Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...