1.2.2015

Supertreeneihin Naantaliin

Ajattelin vinkata, että ilmoittautuminen Naantalin Supertreeneihin on alkanut. Itselläni tuo tapahtuma on aina sellainen varma kevään merkki, jonka tuntivalikoimaan tutustutaan huolella etukäteem ja ilmoittautuminen suoritetaan heti kuin mahdollista.

Kuva: supertreenit.fi

Jos Supertreenit ei vielä ole sinulle tuttu, niin kyseessä on Turun Urheiluliiton järjestämä hyvän olon jumppapäivä Naantalin Kylpylän ympäristössä.  Yli sata tuntia ohjattuja jumppia, mielenkiintoisia luentoja, hyvää mieltä ja rentoa fiilistä. Tapahtuma kokoaa yhteen niin himojumppaajat kuin meidät tavalliset liikkujatkin.  Ei siis tarvitse olle himoliikkuja trendivetimissä, jotta uskallat paikalle, jumpata voit juuri omalla tasollasi. Osallistujat ovat 99% naisia, mutta joka vuosi jokunen mieskin on uskaltautunut paikalle. Ikähaitari on myös laaja teineistä keski-iän ylittäneisiin, joten reippaasti mukaan vaan.

kuva: supertreenit.fi

 Tapahtuman päälava sijaitsee Maijamäen liikuntahallissa, joka on ihan kylpylän lähituntumassa. Tuntivalikoima on niin laaja, että ihan hengästyttää. Maijamäen hallin tunnit ovat kaikille avoimia, mutta lisäksi on mahdollista valita pari tuntia muista saleista. Näissä varauksissa nopeat syövät hitaat eli paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Toki paikanpäällä on mahdollista vielä säätää valintojen kanssa, sillä kaikki yli jääneet liput tulevat vaihtopisteelle vaihdettavaksi. Jumppavalikoimaa löydät crossfitistä joogaan, aqua zumbasta vatsa-peppuun, burlesquesta afro danceen ja kaikkea siltä väliltä. Itse yritän joka vuosi testata tapahtumassa jonkun uuden lajin.

kuva: supertreenit.fi

Tapahtumassa on liikkumisen lisäksi mahdollista osallistua myös moniin laadukkaisiin luentoihin. Tärppinä esimerkiksi Anne Kukkohovin " Syö itsesi kauniiksi". Harmi vaan, että tuo luento on samaan aikaan kuin Kimmo Jukurin Sh'bam. Monen vuoden kokemuksella voin sanoa, että tuota tansillista tuntia ei kannata jättää väliin. Kimmon hyvä fiilis tarttuu varmasti jokaiseen.

Tapahtuman hinta 43€, joka pitää sisällään jumppien ja luentojen lisäksi todella (tarkoitan todella) ison tuotekassin vai pitäisikö sanoat kassit. Ei ole meinaan yksi kassi enää riittänyt tuotepaketin kuljettamiseen.

Suosittelen isolla S:llä. Jos tykkään liikunnasta eikä Naantali ole liian kaukana niin otapa suunta 15.3. kohti Naantalia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...