24.2.2015

Silkkiä ja ruusukultaa

Viime viikon Helsingin reissu ei ollut mikään shoppailureissu, mutta tilaisuuden tullen karkasin hetkeksi kaupungille katsastamaan vaateliikkeiden tarjontaa. Ainoa etukäteen miettimäni kohde oli COS, jonka vaaterekit olin päättänyt katsastaa huolella. Huolella siksi, että aiemmilla kerroilla vaatteet eivät ole juurikaan tehneet vaikutusta ja olen lähinnä ihmetellyt hehkutusta merkistä. Kunnes ostin kirpparilta yhden COSin puseron, joka on ollut lähes liimaantuneena päälleni siitä asti.


Päättäväisesti kävin rekin toisensa jälkeen läpi, nappasin sovitusta varten puseron sieltä, toisen täältä. Kokeilin montaa, mutta vain yksi sai sydämeni syttymään. Pehmeää, paksua silkkiä, haalean vaaleaa persikkaa ja sympaattista ruusukultaa. Täydellinen lisä varsin musta - harmaa voittoiseen vaatekaappiini.

Halusin kuitenkin varmistua ihastuksesta, sillä hetken huumassa tehdyt ostokset olen päättänyt karsia. Yön yli nukuttuani olin kuitenkin edelleen varma ja juuri ennen kotimatkaa kävin puseron ostamassa.Ilman tuota ruusukultaista vetoketjua paita olisi saattanut jäädä rekkiin. Ruusukulta on kuin varkain hiipinyt suosiooni. Olen lähes parikymmentä vuotta ollut uskollinen valkokullan ja hopean käyttäjä. Mutta nyt varsinkin nämä Snö of Swedenin korvakorut ovat korvissani useita kertoja viikossa. Settini kaipaisi täydennystä vielä kaulakorulla. Taidanpa kevään "tyttöjen risteilyllä" ottaa asiakseni löytää sopivan laivan koruvalikoimista.4 kommenttia:

 1. Ostin tuon saman paidan joku aika sitten Cosilta, juuri tänäänkin työpäivän päällä :) Ruusukultaisia asusteita olen alkanut kaivata vasta sen myötä, mulla ei ole vielä ensimmäistäkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla totta.. onpa hassu sattuma :) Mut paita on kyllä niin ihana. Kyselin jos olisi ollut myös muissa väreissä, mut tää oli ainoa...

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. http://livinupanotch.blogspot.fi/2015/01/uutta-tyovaatekaapissa.html

  Tuolla se vilahtikin, mutta näköjään vaan ihan tunnistamattoman vähän :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...