6.2.2015

Tammikuun parhaita

Jossain vaiheessa yritin kirjoittaa tänne viikon parhaita hetkiä.  Koska postaustahti välillä on mitä on, tuli pian olo, että blogi on pelkkää viikon parasta.  Kuitenkin haluaisin laittaa ylös niitä arjen pieniä parhaita hetkiä, jotka eivät muuten tulisi huomioiduksi. Niinpä kokeillaan nyt kuukauden parhaita paloja. Pieniä, ihania hetkiä, jotka ansaitsevät tulla muistetuksi.


Tammikuun helmiä

Valo. Jo tammikuun puolivälissä sen huomasi. Lisääntyneen valon ja energian. Ihanaa, kun töistä kotiin ajellessa näkee muutakin kuin säkkipimeyttä.

Hiihto. Esikoinen on innostunut, joten olen tammikuun aikana hiihtänyt enemmän kuin kuuden viime vuoden aikana yhteensä. Kilometrien määrä ei edelleenkään päätä huimaa, mutta yhdessä liikkuminen raittiisssa ilmassa on ollut mukavaa. Olen inhonnut hiihtämistä joskus yli kaiken. Vieläkin on muistissa alakoulun hiihtoretki, jossa suksen pohjaan oli paakkuuntunut 10 sentin lumikasat. Nyt hiihto maistuu hyvälle. 

Karkkilakko. Tipattoman tammikuun sijaan olin tammikuun karkkilakossa. Joulun sokeriövereiden jälkeen alku oli hankalaa. Meillä on työpaikalla jatkuva karkkitarjoilu, joten kiusauksia riitti. Karkkilakko kuitenkin piti ja ajattelin kiertää työpaikan karkkipurkin kaukaa vielä helmikuunkin.


Voice of Finland. Kummitytön kanssa pistäydyttiin alkukuusta Logomossa Voice of Finlandin nauhoituksissa. Hauska kokemus, vaikka takapuoli olikin kovilla kun kolmen tunnin kuvaukset venyivät neljään puoleen. Onneksi Axl Smith ja Michael Monroe jaksoivat viihdyttää yleisöä loppuun asti.

Kirppisprojekti. Vaikka olikin rasittavaa käydä pöytää siivoilemassa päivittäin, niin kaikesta roinasta eroon pääsy ja mukava pesämuna matkakassaan saivat kuitenkin projektin plussan puolelle.

Tulppaanit. Blogit pullistelevat tulppaanien kuvia, mutta kyllä ne vaan tuovat mukanaan keväisen tuulahduksen. Ovat mun lempparikukkia.

Lyhenteet. Työelämässä olen kaiken maailman kirjainlyhenteiden ympäröimä. Nyt esikoinen on hoksannut sanojen lyhentämisen. Tosin ihan omien kaavojensa mukaan. Valitettavasti äiti vaan ei ymmärrä. Vai tiesitkö sinä SLV = Sanomalehtiviikko...  :)


Mutta tänään,tänään minua ilahduttaa varaslähtö viikonloppuun. Kaikenlaista mukavaa tiedossa koko viikonlopuksi. Hemmottelua, rentoutumista, hyvää ruokaa, ystäviä...

Ihanaa viikonloppua sinullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...