20.2.2015

Lomaviikon kuulumisia!

Lomaviikko alkaa kääntyä loppua kohti. Olen tarkoituksella viettänyt myös lomaa tietokoneesta ja puuhaillut kaikkea muuta. Lomastressinkin sain jo aikaiseksi. On niin helppoa luvata tekevänsä lomalla sitä sun tätä, että yhtäkkiä sitä huomaakin streessaavansa kellon kanssa, että varmasti ehtii kaiken lupaamansa pitää. No, tuo stressi on nyt jo selätetty ja loppuloma ollaan vaan ja rentoillaan.


Alkuviikko lomailtiin Helsingissä koko perheen voimin. Pääkohteiksi oli valittu tällä reissulla luonnontieteellinen museo ja leffailta Risto Räppääjän kanssa. Muuten vaan kierreltiin keskustaa, tutkittiin tarkkaan Stockmannin leluosasto ja Akateemisen kirjat. Itsekin tein pienen ostoskierroksen miesten rentoutuessa hotellin kylpyammeessa.Luonnontieteellinen museo osoitteutui todella kivaksi kohteeksi lapsiperheelle. Keskeinen sijainti, paljon katsottavaa ja mahdollisuus välillä syödä omia eväitä. Katsottavaa ja tutkittavaa riitti niin isoille kuin pienillekin. Meidän poikia kiinnostivat eniten eläinten luurangot ja tietenkin dinosaurukset. Pari tuntia vierähti kuin siivillä ja silti paljon, paljon jäi tutkimatta. Meillä mentiin vielä aika pintapuolisella katsomisella, mutta kouluikäiselle tuolta löytyisi vaikka mitä mielenkiintoisia yksityiskohtia tutkittavaksi. Uskoisin, että me palaamme tänne tulevina vuosina vielä useaan kertaan.

Lisäksi tällä lomalla on huollettu niin autoa, kotia kuin omaa päätäkin kampaajan tuolilla. Hoideltu asioita, liikuttu ja levätty. Ehditty nähdä ystäviä, laskea mäkeä, grillata nuotiomakkaroita.  Loma <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...