10.10.2012

Keltaista hulluttelua

Hullut päivät on nimensä veroinen. Mua ei silloin saa lähellekään kyseistä yritystä. Tänä vuonna onneksi oli ajateltu myös meitä ruuhkakammoisia ja Hullujen päivien ostoksia pystyi tekemään myös netissä.

Hyvissä ajoin ennen kahdeksaa oli kone päällä ja verkkokauppa avattuna. Jo kymmentä vaille alkoi sivujen toiminta heiketä. Yrittelin muutamaan otteeseen palata, mutta enää eivät sivut auenneet ollenkaan. Sitten lähestyinkin osoitteen www.hullutpaivat.fi kautta ja selasin ja tilasin suoraan kuvastosta. Toimi kuin unelma. Toimituskulut olivat 5,90 eli mielestäni ihan kohtuullinen. Tilaus siis tehty!


Tilaus tosin sisältää pelkästään vaatteita miehelle ja lapselle. Selasin kuvaston läpi moneen (!) otteeseen ja kaikkea kivaa toki löytyi. Ei kuitenkaan mitään sellaista, jonka oston olisin pystynyt itselleni kunnolla perustelemaan. Ihania neulemekkoja oli useampi ja ihan kivan hintaisiakin, mutta niitä mulla jo on kaapissa. Kenkiäkin oli ihania, mutta kun liikkeistäkin on hankala löytää sopivia kokeilemalla niin kuvastosta tilaaminen on ihan sattuman kauppaa.  Pisteet itselle siitä, että tällä kertaa järki käveli tunteiden ylitse...1 kommentti:

  1. Minustakin on kyllä loistavaa, että hullut päivät on netissä. Mutta petyin suuresti, kun suurinta osaa Casa:n tuotteista ei voi tilata netin kautta. No ainakin rahat säästyy.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...