25.10.2013

DIY: säilytysrasioiden uudet kuosit

Hei, meillä on jo viikonloppu! Olin poikkeuksellisesti maanantain töissä ja vietän nyt mukavasti neljän päivän viikonloppua lasten kanssa. Sehän tuntuu jo melkein lomalta. Otettiin tosi iisi aamu, nukuttiin pitkään ja ulkoiltiin. Nyt hetki rentoutusta ruuan päälle ja sitten raivokasta siivousta. Tosin aloin nyt miettimään vielä sitä siivousta. Miehet jää tänne huomiseksi päiväksi keskenään, kun minä lähden viettämään tyttöjen päivää Poriin. Voipi olla, että siivoaminen olisi järkevämpää vasta sunnuntaina tai ainakin tulokset pysyisivät hieman kauemmin näkyvissä.

Mutta, mutta nyt pitkästä aikaa vähän tuunausjuttuja. Rakastan lajitella tavaroita omiin purkkeihin ja laatikoihinsa. Laatikot vaan on usein sitä sun tätä, sieltä ja täältä haalittua sekalaista seurakuntaa. Mutta eipä ole enää. Paikallisessa lelu/muovi/sisustusliikkeestä löysin rullakaupalla ihania kontaktimuoveja. Kiiltävän mustaa puuta, ruskeaa nahkaa, mustaa ja valkoista marmoria, siinä mun suosikit. Hintaa oli 5 € per metri ja kuoseja tosiaan joka lähtöön. Niinpä tässä on viime päivät leikkailtu ja päällystetty purkki jos toinenkin.


Julistiko joku täällä blogissa, että marmori on ihan mummolaa? No, se sinertävä marmori onkin, mutta tyylikäs harmaa onkin sitten ihan eri juttu, vai mitä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...