30.10.2013

Palkintovaimon sävyissä

Reilun viikon takaiselta laivareissulta en ostanut mitään muuta itselleni kuin tämän palkintovaimon, Essien kynsilakan sävyä Trophy wife. Esikoisen kärsivällisyys alkoi olla jo todella vähissä, kun kolmatta kertaa seistiin kynsilakkahyllyn edessä ja mietiskelin kivointa vaihtoehtoa. Pitkä harkinta-aika kannatti ja olen todella tyytyväinen tähän sinivihreään sävyyn. Vihdoin myös ymmärrän, miksi kynsilakasta voi maksaa välillä vähän enemmänkin.


Kuvassa mukana myös muut luottokynsituotteeni (oikeasti ne ainoat kynsiin liittyvät tuotteeni). En käytä mitään alus- tai päälilakkoja ja kynnetkin on ihan luomut. Tiedän, että minusta ei olisi ravaamaan kynsihuollossa muutaman viikon välein. Hyvä, että kykenen kampaajalla käymään pari kertaa vuodessa.

Paras kikkakolmoseni pitkiin ja koviin kynsiin on Biothermin Biomains age delaying hand and nail treatment. Tälle tuotteelle en yritä ikinä löytää korvaavaa tuotetta, sillä yhtä hyvää käsivoidetta ei vaan voi olla! Se vahvistaa kynsiä huomattavasti eikä jätä käsiä yhtään tahmaisiksi tai rasvaisen tuntuisiksi.

Kynsien lakkaaminen ei kuulu mun suosikkipuuhiin. Olen kyvytön olemaan paikoillani niin kauan, että lakka olisi kokonaan kuivunut. Söhrin aina sormeni jonnekin ja lopputulos on kaikkea muuta kuin siisti. Pelastajaksi löysin lakan pikakuivattajan. Omani on muutamalla eurolla Yves Rocherilta tilattu, mutta ajaa täysin asiansa.

Mulla on ollut toiveissa kokeilla luonnonmukaisempia Kure Bazaarin kynsilakkoja, mutta niitäpä ei täältä meidän kulmilta niin vain löydykään. Kynsilakkaa en halua ostaa netistä, vaan haluan ehdottomasti nähdä sävyn kunnolla ennen ostopäätöstä. Niinpä kynteni saavat edelleen odottaa luomumpia vaihtoehtoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...