7.10.2013

Uuden viikon kujeet


Uuh! Joku on tainnut painaa mun elämässä pikakelausnappia. Taas on uusi viikko uusilla kujeilla edessä. Tällä viikolla mies on työreissussa ja ollaan lasten kanssa ihan keskenään. Huomenna tosin ajattelin viedä lapset yökylään ja olla illan ja yön kotona ihan yksin. Taitaa ollakin sitten ensimmäinen kerta kuuteen vuoteen. Mies ei uskonut, että pystyn siihen...

Omissa ajatuksissa ilta tuntuu harvoin tarjolla olevalta herkulta. Ajattelin sytytellä kynttilöitä, katsoa leffaa, syödä karkkia sohvalla ja valvoa vähän normaali arki-iltaa pidempään. Eikä kuvien kaltainen auringonlasku ollenkaan haittaisi mun viihtymistä. Aamulla rauhallinen herätys ilman normaalia hässäkkää. Ja tietenkin ovet tiukasti lukossa ja hälytysjärjestelmä päällä :)Jos tänään vielä siivoaisi kunnolla niin ei huomenna vahingossa mielenhäiriössä käytä vapaailtaa imuroimiseen.

Ihanaa viikkoa Sinullekin!


PS. mikä ihme tätä bloggeria vaivaa, kuvat tulee ihan erilaisina kuin ne koneella on. Jos jollain on vinkkiä niin otan vastaan mielelläni..

2 kommenttia:

 1. Wow miten upeita kuvia! Nautiskele omista ajatuksistasi huomenna :)
  Ps. Kokeile ladata kuvat ensin Flickriin ja sieltä vasta HTML-koodina blogiin, ei siis ollenkaan Bloggerin kautta. Siirryin siihen eräästä vinkistä kokonaan joku puoli vuotta sitten ja ainakin omaan silmään laatu on kuvissa huomattavasti parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Ninnumaaria, täytyykin kokeilla tuota!

   Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...