14.10.2013

Happy mondays

Maanantaista on nopeasti tullut mun uusi lempiviikonpäiväni. Uusi viikko alkaa, mutta silti se sujuu ihanissa, leppoisissa merkeissä. Taisin mainitakin, että sain edellisviikolla hyviä uutisia. Yksi niistä oli, että saan jatkaa nelipäiväistä työviikkoa vielä keväälläkin. Teki mieleni hyppiä ilosta!


Tänään maanantai olisi voinut olla myös Manic monday, sillä niin energisesti olen saanut kotia järjestykseen. Tosin alla on pahin lorvailuviikonloppu pitkään aikaan. Oikeasti, viikonlopun järkevät tekemiset taisivat jäädä yhteen pyykkikoneelliseen ja yhteen astianpesukoneen pyöritykseen. Edes ruokaa en tehnyt koko viikonloppuna, ellei mikrotusta lasketa. Lapset lähtivät lauantaina yökylään ja me käytettiin ilta katsomalla kaksi (!) leffaa. Ja sunnuntaina kävin vielä esikoisen kanssa katsomassa leffateatterissa Lentsikat. Plus sain vihdoin loppuun yhden hömppäleffan mitä olen katsonut aina muutaman kymmenminuuttisen kerralla. Oliskohan siinä nyt ollut leffaa kerrakseen.Jotenkin vaan oli nyt suuresti tällaisen saamattoman viikonlopun kaipuu. En potenut edes huonoa omaatuntoa, vaikka katsoin aurinkoista syystaivasta ainoastaan ikkunoiden takaa. Kaivoin kyllä parin vuoden tauon jälkeen puikot ja langat esiin. Eli ihan toimettomana en niitä leffojakaan sentään katsonut. Sain jo joululahjoja hyvälle alulle.

Kuvissa kirjastosta bongaamani OK, omin käsin -kirja, jossa hauskoja ideoita itse tehtäväksi. Katsotaan löytyisikö sieltä jotain lisäideoita pukinkonttiin. Maljakossa viimeinen kimppu kukkapenkistä, tämä törmänkukka on mun suosikkeja, sillä se aloitti kukintansa heinäkuussa ja edelleen se kukkii.


Miesväki viettää tällä viikolla lomaa, meikäläisellä taas tiedossa varsin kiireinen viikko töissä. Voisikohan odottaa, että ruoka olisi pöydässä odottamassa kun työn raskaan raataja saapuu kotiin... Jää nähtäväksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...