9.10.2013

Koskemattomat

Eilen vietin rauhallista iltaa yksin kotona. Sohvalla karkkipussin kanssa elokuvaa katsellen. Aika luksusta katsoa elokuva alusta loppuun ilman katkoksia.

Pakko vinkata teillekin tästä elokuvasta. Jostain blogista itsekin nappasin tästä suosituksen. Kyseessä on ranskalainen draamakomedia Koskemattomat (Intouchbles), joka perustuu tositapahtumiin. Elokuva kertoo nelirajaahalvaantuneeneen miljonäärin Philippen ja pikkurikollisen Drissin ystävyydestä. Philippe palkkaa Drissin avustajakseen. Avustajana Driss on varsin epäsovinnainen ja saa hillityn ja apaattisen Philippenkin uudelleen nauttimaan elämästä.

Elokuva sai minut sekä itkemään että nauramaan. Se oli lämminhenkinen ja täynnä tunteita. Sellainen hyvänmielen elokuva.  Elokuva on voittanut lukuisia palkintoja ja on maailman tuottoisin ei-englanninkielinen elokuva. Saa minulta isot suositukset.

2 kommenttia:

  1. Olen monta kertaa meinannut lainata tän leffan, mutta aina pelännyt että se onkin liian masentava... tai jotain? Mutta ei siis ole? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa katsoa! Elokuva enemmän naurattaa kuin itkettää. Masentava ei missään tapauksessa, liikuttava joissain kohdissa.

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...