8.10.2013

Turkoosi ihanuus

Välillä mulle iskee päälle hirmuinen tavara-ahdistus. Useimmiten se iskee kirpputoreilla. Vanhan ja käytetyn tavaran myynnin ymmärrän, mutta kun kirpparit ovat täynnä myös uutta ja uudenveroista tavaraa. Tuntuu, että uutta tavaraa ostetaan vaan ostamisen vuoksi ilman, että sillä on mitään arvoa ostajalleen. Maailmassa on tuhansia tehtaita, jotka lykkää turhaa krääsää ja tavaraa maailmalle kiihtyvällä tahdilla. En väitä ettenkö itsekin ostaisi tavaroita välillä liian heppoisin perustein, mutta ainakin omasta mielestäni olen parin viimeisen vuoden aikana pystynyt järkeistämään kulutustani aika paljon. Siihen on tosin auttoi huomattavasti myös valtion "runsaskätinen" tuki kotiäideille.

Koska pidän itsekin käsitöistä ja käsillä tekemisestä, ihastun kovasti kaikkiin DIY ja vanhasta uutta - ajattelumallia noudattavista tuotteista. Kaikista parhainta on omien vaatteiden tai huonekalujen tuunaaminen niin, että saa käyttämättä jääneestä luotua taas jotain käyttökelpoista. Joskus taas tekee ihania löytöjä samaan tuunaamishenkeen toteutetuista tuotteista.



Edellisviikkoisella vierailuilla Lifestyle Outlettiin ostoskoriini livahti ostoslistalla jo jonkin aikaa keikkunut clutch. Mulla on yksi ihana musta Guessin clutch, mutta olen kaivannut sen rinnalle pikkuisen isompaa versiota. Nyt silmiini osui tämä turkoosi ihanuus. Lähes kokonaan kierrätysmateriaaleista tehty NEAdesignin nahkalaukku. Tarjolla oli beigejä, mustia ja valkoisiakin versioita, mutta tämä turkoosi jotenkin säväytti. Se menee pikkumustan piristäjänä tai farkkujen kanssa hieman arkisemminkin. Tällaiset uniikit käsityöt ovat niin upeita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...