17.12.2012

Lahjavinkki: Oppia & iloa lapsille

Joskus vastaan tulee tuotteita, joista innostuu. Oppi & ilo -tuotteet ovat olleet minulle tällaisia. Kyseessä on tietoja ja taitoja kehittävä tuotesarja 0-12 vuotiaille lapsille.

Meillä on ollut tämän sarjan puuhakortteja, jotka ovat aivan loistavia. Paketissa on 100 puuhakorttia ja tussi. Kortteja voi tehdä uudelleen ja uudelleen, koska tussin voi pyyhkiä pois talouspaperilla. Nerokasta mun mielestä... Kokemuksia meillä on Touhunivaskasta, jonka suositusikä on 4+, mutta meillä on tehty 3 vuotiaasta alkaen. Pakassa on mm. sokkeloita, etsi eroja ja piirustustehtäviä. Lisäksi meillä on Puhinapakka (suositus 6+), jota meillä 4-vuotias on tehnyt ihan sujuvasti. Mukana on toki vaikeampiakin tehtäviä, mutta ihan tarpeeksi sellaisia jotka 4-vuotias osaa. Pakkauksessa on mukana musta tussi ja olen ostanut lisäksi sarjaan kuuluvan tussipaketin, jossa on punainen, sininen ja vihreä eli piirustustehtäviin saa vähän enemmän mielenkiintoa ja vaihtelua.


Näissä tuotteissa yhdistyy kivasti juuri se nimenmukainen oppi ja ilo. Puuhakortteja on vielä isommillekin  lapsille ja lisäksi sarjaan kuuluu mm. pelejä ja kirjoja. Itseasiassa yhdelle joulupukin korvikkeelle laitoin lahjatoiveeksi juuri sarjan Hoksotin-pelin. Toukokuun tyttö on blogissaan kehunut saman sarjan koululaisille sopivia osia.Puuhakortit ainakin ovat oiva lahja leikki-ikäisille lapsille, voin suositella. Oppi & ilo sarjaa myydään heidän omassa verkkokaupassaan, mutta myös ainakin Suomalaisessa kirjakaupassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...