26.12.2012

Lazy days

Voi miten nautinkaan näistä joulunjälkeisistä laiskanpulskeista päivistä. Ei ole kiirettä minnekään, kaikki rakkaat lähellä ja jääkaappi herkkuja pullollaan. Nautiskellaan vaan, pelataan, ulkoillaan, luetaan ja katsotaan muutama elokuva.

 

Aattona pukki kävi meitä tervehtimässä ja jätti jälkeensä aikamoisen lahjavuoren. Pienet miehet olivat tietenkin onnesta sekaisin ja edelleen ihmettelevät kaikkea uutta. Itsekin sain mieluisia lahjoja. Täydennystä kirjahyllyyn Sofi Oksasen "Kun kyyhkyset katosivat" ja Riikka Pulkkisen "Vieras" kirjojen kautta ja keittiöön vielä se toivomani "Kinuskikissa leipoo". Keväämmälle on lisäksi luvassa pieni kylpyläloma kaksin mieheni kanssa. Olipa joulupukki sopinut lastenhoidostakin etukäteen ;)


Kuten jo aiemmin sanoin, on mulle joulun ihanin hetki se, kun talo tyhjenee vieraista ja rauhoitutaan yöpuvut päällä oman perheen kesken. Tänä vuonna lasten mentyä nukkumaan täytimme lautaset juustoilla ja lasit punaviinillä ja pelasimme mieheni kanssa joululahjaksi saatua Blokus-peliä. Todella koukuttava peli. Ei maltettu millään lopettaa kun kummankin piti voittaa se viimeinen peli.


Joulupäivänä rentoiltiin vaan ja käytiin maistelemassa mummin jouluruokia. Illalla satoi ihania karvahatun kokoisia lumihiutaleita ja uudet pulkat saivat kyytiä. Tuli ihan hiki kun kahta pulkkaa piti juoksuttaa pitkin katua. Mutta pulkista kuuluvat riemunkiljahdukset olivat sen arvoisia..

Nyt voikin pikkuhiljaa kääntää katsetta tulevaan vuoteen. Kaikenlaista jännittävää ja mukavaa on tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...