7.4.2014

DIY: Nappitaulu

Muistatko ne herkulliset napit parin viikon takaa? Nyt voin  paljastaa mitä niistä tuli. Tein niistä tuoreimmalle kummitytöllemme taulun. Taulussa on hänen nimensä alkukirjain, jonka sain udeltua selville ennen ristiäisiä.


Ajatus on jälleen kerran peräisin Pinterestistä, tuolta ideoiden aarreaitasta. Näin tämäntyyppisen napeista tehdyn taulun, joka jäi kummittelemaan mieleen. Kun sitten törmäsin kirjakaupan (!) alennusmyynneissä ihaniin sävytettyihin nappipusseihin, oli suunnitelma yhden askeleen lähempänä toteutusta. Silloin jo tiesin sopivan uhrinkin projektilleni, tosin silloin ei ollut vielä tiedossa onko lahjan saaja tyttö vai poika. Onneksi noita nappipusseja oli sekä punaisen että sinisen sävyissä, joten nappasin koriini molemmat. Hinta ei päätä huimannut, pussin hinta jäi alle kahden euron ja noita nappeja siinä kyllä riittää useammallakin taululle.


Tulostin ensin paperille kirjaimen mahdollisimman isolla. Varsinaisena pohjana minulla oli ohut mulperipaperi, jonka laitoin tulosteen päälle. Kirjain kuulsi sieltä läpi tosi hyvin, joten sen jälkeen sommittelin napit paikoilleen. Kun lopputulos miellytti silmää, liimailin napit paikoilleen. Kokeilin myös erilaisia fontteja. Ensimmäinen versio oli alla oleva suoralinjainen, mutta päädyin kuitenkin lopulta vähän kurvikkaampaan versioon.


2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...