28.4.2014

Kaunis Kasnäs


Nyt pukkaa pientä kesälomakohde suosittelua. Kävimme viikonloppuna nimittäin kauniissa Kasnäsissä ja tuota paikkaa voin ilomielin suositella kesällä päivä- tai viikonloppukohteeksi. Useampana kesänä peräkkäin olemme tehneet tuonne jonkinmoisen retken. Nyt viikonloppuna juhlistimme siellä vanhempieni 40-vuotis hääpäivää. Olimme liikkeellä isommalla porukalla, sillä myös veljeni oli perheineen mukana. Yövyimme hotellissa ja nautimme kauniista kevätpäivistä.


Viime kesänä kävimme Kasnäsissä ihan päiväretkellä, mutta voin suositella paikkaa myös yöpymiseen. Hotelli on hauska kokonaisuus, sillä se koostuu useammasta "rivitalosta", jotka on sijoitettu rinteeseen niin, että lähes kaikkien terassilta taitaa olla merinäköala. Huoneet ovat siistejä ja isoja. Meilläkin, vaikka lisävuoteita oli kaksi, oli tilaa olla ihan mukavasti. Isommat lapset yöpyisivät varmasti mielellään parvella, mutta meidän naperoita ei sinne vielä voinut päästää. Meille oli varattuna kolme vierekkäistä huoneistoa, joten pienetkin kävivät omatoimisesti "kylässä" mamman ja pappan luona. Osan huoneistoista voi myös yhdistellä välioven avulla eli isompikin porukka majoittuu mukavasti. Lisäksi joissain huoneistossa on minikeittiö.

Kasnäs on pieni paikka, jossa on venesatama, ravintola, kylpylä, hotelli, kauppa ja luontokeskus. Tärkeinpänä kuitenkin esiin nousee luonto. Jos minun pitäisi valita meri- tai järvimaiseman kesken, niin meri veisi kirkkaasti voiton. Maisemia voisin tuijotella kuinka kauan tahansa.

Pari puistoa tarjosi serkuksille loistavat leikkimahdollisuudet ja kylpylässä käytiin pariinkin otteeseen pulikoimassa. Kylpylä on ihanan pieni ja rauhallinen. Ollaan käyty siellä nyt neljään otteeseen ja joka kerta ollaan saatu olla melkein keskenämme. Allasosastolta löytyy mukava matala allas vauvoille ja taaperoille ja sekä terapia-allas, jossa meidän viisi vuotiaalla juuri ylsi jalat pohjaan. Lisäksi löytyy poreallas, kylmäallas ja isompi aikuisten allas, jossa pari rataa sekä vesiputous. Tavallisen saunan lisäksi löytyy höyry- ja infrapunasauna. Kaikki tarpeellinen kompaktissa paketissa.Erityisen maininnan ansaitsee ravintola. Söimme niin  ála carte -listalta kuin lounasbuffetista. Todella hyvää ja maistuvaa ruokaa. Olemme käyneet syömässä täällä useamman kerran eikä koskaan ole tarvinnut pettyä. Jos kesällä jollain päivällä on ohjelman puutetta, niin kannattaa auton /veneen nokka suunnata kohti Kasnäsiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...