27.4.2014

Viikon parhaitaKasnäs. Vietettiin viikonloppu siellä, aurinkoa, hyvää ruokaa, kylpemistä, hyvää ruokaa, kylpemistä, aurinkoa ja taas hyvää ruokaa. Vaatii vielä ihan oman postauksensa.

Puhtaat ikkunat. Yleensä pesu-urakkaa edeltää ainakin viikon märehdintä " pitäiskö pestä " viitteiskö jo" "kauhee homma"... Viime maanantaina oli luppoaikaa ja inspistä yhtä aikaa, joten ikkunat tuli pestyä ilman etukäteispohdintaa ja ärtymystä. Oikeasti ihan kivaa puuhaa, jossa kättensä työn tuloksen näkee heti. Tosin se tuloskin häipyy nopsaan. Illalla grillattiin ja pienin pyyhki rasvaiset kätensä, mihinkäs muualla kuin ikkunaan....

Juoksuaskeleet. Olen pitkään haaveillut juoksemisesta, mutta löytänyt aina tekosyyn jos toisenkin miksen ole juossut. Tällä viikolla juoksin. Koska mitään vammoja ei ole havaittavissa, aion juosta uudelleenkin.

Ensiapukurssi. Kurssi, jonka olemassaolon olin unohtanut kokonaan ja joka sotki tiistai-illan suunnitelmat. Mutta ehdottoman hyödyllinen. Aiheena oli leikki-ikäisten tapaturmat, niiden ennaltaehkäisy ja hoito. Tietoa, jota toivoo ettei koskaan tarvitse, mutta täytyy ehdottomasti tietää.


Geokätköily. Kausi on taas saatu käyntiin. Tähän harrastukseen yhdistyy niin monta kivaa juttua. Luontoa, uusia paikkoja, yhdessäoloa, suunnistusta, aarteenetsintää. Reissulla voi törmätä vaikkapa symppiksiin alpakoihin. Tällä viikolla sain innostettua pari työkaveriakin kokeilemaan. Ekat kätköt on kuulemma löydetty jo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...