19.4.2014

Lomalla iisimmin

On se kumma mitä parit pitkät yöunet tekee. Sitä on kuin uusi ihminen verrattuna viime viikkoon. Pojat ovat nukkuneet melkein kellon ympäri ja mekin kevyesti sellaiset 9 tuntia. Ihan parasta tällä lomalla. Lataa akut sopivasti loppukevään rutistukseen.

Muutenkin ollaan lomailtu aikalailla nautiskellen. Pidetty lettukestit, käyty keilaamassa, avattu jäätelökausi, nautittu juustoja ja punaviiniä, puuhailtu pihalla. Sellaista helppoa olemista jolloin ei kelloa kytätä.


Vaikka viime viikko vähän sumussa menikin, niin löytyy sieltäkin niitä positiivisia juttuja.

Kala-auton setä. Juurihan sanoin sedän meidän unohtaneen. Ihan kuin ajatustenlukijana (ei, en usko, että blogista luki että kaivattiin) ilmestyi hän tällä viikolla oven taakse. Nyt on pakkanen pullollaan kalaa. Extraplussa vielä sedälle mukavasta juttutuokiosta.

Kirppari. Työpöaikan kulmille avattiin uusi kirppis. Ruokkiksella tehdyllä pikaisella kierroksella mukaan tarttui jotain pientä sisustukseen. Voi koitua aika vaaralliseksi yhdistelmäksi tuo ruokatunti ja kirppis.

Sanavalmis kuopus. Kuopus tarjoilee monta kertaa viikossa hauskoja hetkiä kommentteineen. Pienen suusta tulevat, aivan tosissaan sanotut ajatukset ovat usein niin osuvia. Viime viikolla yksi parhaimmista oli kun aamulla puin työvaatteita päälleni. Viimeistelin asuni kuviollisella huivilla, johon pieni ääni sivulta kommentoi: " Äiti, miksi sä laitat verhot kaulaan töihin...?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...